Ugrás a tartalomhoz


Szabályzat

A HALADAS.NET fenntartói nem tehetők felelőssé a postázott üzenetek vagy fájlok egészének vagy részeinek tartalmáért, ellenben - minthogy a hozzászólásokat és fájlokat a fórum moderátorai folyamatosan figyelemmel kísérik - fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy egyes üzeneteket átfogalmazzunk,vagy töröljünk. Azonban moderátoraink nem képesek minden egyes hozzászólást azonnal elolvasni, így a regisztráció egyben a következő szabályok elfogadását is jelenti: a fórumban nem postázható olyan információ (vagy arra mutató hivatkozás), amely köztudottan valótlan és/vagy megbélyegző, pontatlan, gyalázkodó, vulgáris, obszcén, durva kifejezéseket tartalmazó, mások személyiségi jogait sértő vagy bármiféle módon törvénybe ütköző. TILOS a nemzetiségi, etnikai csoportok elleni gyűlöletkeltés, rasszista megnyilvánulás! Vitánál, véleménykülönbségnél igyekezz kulturáltan érvelni; érvelj, vitázz nyugodtan, higgadtan, és soha NE sértegesd a másikat! Továbbá a fórumban nem postázható szerzői jogvédelem alá eső tartalom a szerző, vagy a szerzői jog tulajdonosának jóváhagyása nélkül (kivételt képez ez alól a HALADAS.NET oldalain megjelent tartalom).

A fórum nem ad teret reklámoknak, körleveleknek, és nem funkcionál társkereső rovatként. Továbbá tiltott az azonos témák vagy azonos hozzászólások ismételt felvetése (flood), valamint a nyilvánvalóan a fórumtagok rosszindulatú megtévesztése céljából történő több becenév/alteregó használata.


Az oldalon zárt fórumok is üzemelnek. Ezekről bővebb tájékoztató az adott zárt fórum leírásában található.

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy az itt ismertetett szabályokat sorozatosan áthágó felhasználókat kizárjuk rendszerünkből.
A HALADAS.NET fenntartja a jogot a szabályzat és a feltételek módosítására melyeket a felhasználók minden esetben tudomásul vesznek és elfogadnak.

A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. A HALADAS.NET azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.